INOVAŢIE

Suntem inspiraţi de inovaţie, fiind în mod constant în căutarea de soluţii care să ne ajute pe noi, pe clienţii noștri și societatea în general, să evoluăm într-un mod sustenabil. Abordarea noastră privind încurajarea inovaţiei este să sprijinim idei și iniţiative tehnologice noi care pot contribui la progresul social și economic, protejând totodată mediul înconjurător.

Parteneriate pentru inovaţie

Telekom are o colaborare activă cu hub:raum Cracovia (incubatorul de lansare a afacerilor al Deutsche Telekom), promovând astfel programele sale de accelerare numite WARP, precum și orice alt program relevant pentru firmele românești nou înfiinţate, pentru a le stimula activitatea pe piaţă; WARP este un program cu mentorat din partea unor antreprenori cu experienţă, ateliere cu experţi internaţionali și întâlniri cu companii care impulsionează ideea iniţială.

De asemenea, Telekom promovează programele internaţionale ale Deutsche Telekom dedicate firmelor nou înfiinţate și/sau antreprenori, cum ar fi ChallengeUP (derulat de către Deutsche Telekom, Cisco și Intel, care susţine firmele nou înfiinţate să-și dezvolte ideile), Concursul de Inovaţie Telekom (care presupune participarea firmei câștigătoare a ediţiei din 2015 la o expoziţie exclusivă de inovaţie din Budapesta în 2016) și „Business Wall of Fame” (desfășurat în România și în alte câteva ţări din cadrul grupului).
O alta abordare a noastră în ceea ce privește susţinerea inovaţiei este de a ajuta la dezvoltarea spatiilor digitale în care se pot dezvolta idei noi și se poate schimba lumea. În anul 2015, am oferit servicii digitale pentru 3 iniţiative din domeniul spaţiilor comune de lucru pentru a-și dezvolta și a-și gestiona activităţile cu succes.

  • Techhub
  • WeLoveDigital
  • NOD Makerspace

 

techhub
Techhub
WeLoveDigital
WeLoveDigital
nodmakerspace
NOD Makerspace

Afla mai multe despre inovaţiile pe care le susţinem aici